Je kunt op verschillende manieren de wereld ontdekken. Iedereen heeft daar natuurlijk eigen ideeën over. Bij de planning van de Road to Bhutan stond het voor ons vast, dat we op onze eigen manier zouden reizen. Het zou een vriendschapsreis worden. Zonder een verheven ideologie of doel. Vriendschap en duurzaamheid. Niet het vluchtige, niet het proeven en dan door reizen, niet het consumeren. Als gast ben je respectvol.

Onze reis is niet vrijblijvend. Het is geen sightseeing, of een aaneenschakeling van wegwerp momenten. We zullen door heel wat landen trekken. Soms dagen lang door ruig terrein niet sneller dan 20 km per uur. Met respect voor waar we zijn. Respect voor de bewoners en voor hun cultuur. Waar we kunnen, stoppen we. Vooraf worden er afspraken gemaakt met lokale musici om samen muziek te gaan maken.

Onze groep heeft ook een viertal medische en sociale projecten geselecteerd die we financieel willen ondersteunen. Deze projecten zijn van groot belang voor de aller armsten in de landen die we doorkruisen.

U kunt ons helpen om deze projecten te ondersteunen:
Freedom Through Education, India
Miljoenen kinderen in India hebben nog nooit een school van binnen gezien. Road to Bhutan ondersteunt net dit project de bouw van basisscholen.
Kinderziekenhuis voor kankerpatienten in Iran
MAHAK is een Iraanse organisatie die zich inzet voor kinderen die aan kanker lijden.
Brooke Hospital for Animals, Pakistan
Project ter bevordering van dierengeneeskunde voor lastdieren.
Kilu Music School in Thimpu, Bhutan
Ons project voor muziekinstrumenten voor de muziekschool in Bhutan
Sponsor één of meerdere projecten met uw financiële bijdrage op:

rekeningnummer 1143.71.067
t.n.v. Stichting Team Vier
te Haaksbergen
o.v.v. Project Iran,Pakistan,India of Bhutan.

De sponsorbijdragen en bestedingen staan onder controle van een accountant en zullen op deze website gepubliceerd worden.

Voor meer informatie of vragen: projects@roadtobhutan.com