In de landen waar wij met “Road to Bhutan” doorheen zijn gereden (Iran, Pakistan, India en Bhutan), hebben de deelnemers diverse sociale en culturele projecten op poten gezet. Eén van deze projecten onderweg naar Bhutan, Brooke Hospital for Animals in Lahore (Pakistan), is nu genomineerd voor een prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, de door de landelijke dierenartsenorganisatie (KNMvD) in 2009 in het leven geroepen MVVO-Award. De deelnemers Rein Blanken en Peter Henk Gijsman, dierenartsen te IJsselstein en Culemborg zijn met hun project voorgedragen voor deze prijs. Zij laten zien hoe Maatschappelijk Verantwoord Veterinair Ondernemen (MVVO) een gezicht kan krijgen. Deze uitverkiezing past geheel binnen de doelstellingen van “Road to Bhutan”.

Het filmpje laat zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen door onze projecten handen en voeten heeft gekregen. Proficiat, Rein en Peter Henk!